Miért választottam termék alapú üzletet, virtuális online MLM helyett?

Amióta a DXN-ben dolgozom, és ismerkedem az MLM szakmával, már sok sok MLM-nek nevezett céggel találkoztam akik úgy nevezett virtuális termékkel indultak, vagyis nem volt kézzel fogható termék, csak valami online „termék” szolgáltatás!

Vannak akikről már csak múlt időben lehet beszélni, vannak akiknek még van némi nyoma Magyarországon, és vannak akik még most is aktívak, és van aki most indult. 

Az én véleményem elég markáns volt velük szemben, és néha sértő volt az őszinteségem és tisztán látásom. A tények viszont engem igazoltak, hisz óriási az átrendeződés most ezen a területen. Szinte minden nagyobb virtuális MLM vezető ma már valós termék alapú üzletbe kezdett és váltott. Hogy én miért gondolom, hogy jó helyen vagyok és jó dolog a termék alapú MLM elmondom a videóban!


Ha szeretnél több információt kapni, kérlek iratkozz fel ezen az oldalon https://www.pureleverage.com/pluszpenzforras/hirlevel-feliratkozas/ a hírleveleimre.

Ha már megérezted a lehetőség ízét, megértetted milyen nagyszerű dolog csatlakozni a DXN céghez, átvenni az eszközöket ingyen, amikkel a cég segít, hogy akár hatalmas nemzetközi üzletet építs ki online, sőt felfogtad, mekkora kedvezményt biztosít a cég jelenleg számodra a DSP csomaggal, – ha ilyen üzleti csomaggal indulsz, akkor annak árát 110-130-150% – ban felírják most neked virtuális számlára, amit később levásárolhatsz – akkor itt tudsz csatlakozni mint törzsvásárló –– és ha kitöltötted itt tudod megvenni a termékeket vagy üzleti induló csomagot, amit választottál a sikeres induláshoz!  

Természetesen a regisztráció nem kötelez üzletépítésre, se későbbi vásárlásokra, semmire! Ha csak termékeket akarsz vásárolni olcsóbb törzsvásárlói áron, akkor is ugyanitt tudsz regisztrálni és vásárolni.

Bármi kérdésed van keress bizalommal a következő elérhetőségeken:

Nagy Gábor

wellnesskavehaz@gmail.com

skype: bbutik

tel: 06709359300

 

Vélemény, hozzászólás?