DXN - ORGANO GOLD - GANO EXCEL - Sereni Gy?

DXN, Organo Gold, Gano Excel vagy Sereni Gy? Mi alapján válassz?! Melyik a legolcsóbb, legrégebbi, legnagyobb, saját farmokkal rendelkező?

 

A vadon növő ganoderma nagyon ritka, és nehéz begyűjteni. Ha valaki véletlenül rá is bukkan, a hatása szinte mindig elvész a gomba öregedése miatt, hiszen olyan keménnyé válhat, mint a bőr. Akár mérgező is lehet. Mivel a begyűjtése rendszertelen módon történik, bármiféle minőségellenőrzés teljesen lehetetlen.
1970-ben a Kiotói Egyetem Élelmiszertudományi Kutató Intézetének egyik technikusa, Mr. Yukio Naoi sikeresen alkalmazta a „spóraszétválasztó termesztési módszert” a ganoderma termesztésére. A módszert 1975-ben vezették be Ázsiában. Mivel a klíma és a talaj rendkívül kedvező, ez az eljárás mára széles körben elterjedt.

 


A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban. Szenvedélyes érdeklődése a gombaemberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a ganoderma gomba csodálatos világába. Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott ganoderma - vagy más néven Lingzhi -gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa.
Ganoderma termesztéssel foglalkozó cég több száz is van csak Malaysiában is, de a nagyüzemi termelést, és a hatóanyagkivonás szabadalmaztatott technológiáját Dr. Lim dolgozta ki és valósitotta meg, s az ő keze alatt lett a DXN a világ legnagyobb ganoderma termelő vállalata, Malaysia legnagyobb MLM exportöre, és a világ 28. legnagyobb MLM cége 2012-re!


Az 1993-ban indult kutatókból és hálózatépítőkből álló csapatból, 1995-ben vált ki az a néhány ember akik késöbb megalapitották a Gano Excel céget, ami szintén nagyra nőtt, és szintén azt hirdeti, - TERMÉSZETESEN HAMISAN - hogy ők a legnagyobb ganoderma termelő cég a világon.
Üzletileg és az online jelenlétet figyelve úgy tűnik, hogy a DXN inkább az ázsiai térségben, míg a Gano Excel az Amerikai kontinensen tölt be vezető szerepet.

2003-ban Bernie Chua részt vett a Gano Excel üzlet fellendítésében vezetőként. Azonban 2008 szeptemberében már elhagyta azt és Shane Moranddal és más nagy vezetőkkel megalapította az Organo Gold nevű szintén ganodermás MLM céget, aminek vezetésében és filozófiájában, már sokkal nagyobb teret kaptak nem ázsiai vezetők is, és az ázsiai gondolkodásmód és üzletvitel helyet, sokkal nagyobb teret kapott az amerikai hozzáállás és üzleti szemlélet és a pénz és siker orientált szemlélet, aminek van jó és van rossz oldala is! A marketing terv bináris lett, ami jól tud hatni az emberek azon gyengeségére miszerint félnek a vesztességtől, illetve vágynak a gazdagságra! Ezért könnyen behálózhatók ilyen hamis ígéretekkel mint - csak 2 embert kell hoznod, az egész rendszer alád épül a szponzorod alattad fog építkezni ezért fontos, hogy időben lépj be, esetleg vegyél meg 3-7 pozíciót és a legnagyobb kezdőcsomagot! Az emberek pedig megijednek, nehogy elveszítsenek valami nagy belépőt akit a szponzor alájuk rakna ezért feladják kételyeiket és józan eszüket és könnyebben belépnek, mintha csak az egészségük felé érzett felelősségről, megelőzésről, ganoterápiáról, saját munkára épülő szélesség építésről lenne szó! Mint érezhető ebben az esetben már nem a termék a fontos, hanem az ígért gazdagság, a túlcsordulás igérete, vagyis az hogy a szponzor már maga alá nem tud rakni, ezért TE alád fog építkezni! Elfedve azt az igazságot, hogy ő csak egy lábadat építi, és ha te nem építed a másikat, akkor semmi pénzt nem kapsz bármekkora is alattad a hosszú lábon a forgalom!

A Sereni Gy Jay Noland vezetésével szintén bináris rendszerrel 2010 áprilisában -ban indult az USA-ban és szintén már sok országban elérhető, bár a szállítás és infrastruktúra még csak most kezd kiépülni, még nem gördülékeny. Jay Noland volt a mentora az OG 2 csúcskereső vezetőjének és ő is jelen volt a Gano Excel majd az OG alapításánál, alapító tag volt.

Valami csúnya vita miatt úgy döntött, hogy saját ganodermás MLM céget alapít, ez lett a Sereni Gy.

DXN

A DXN-re rákeresve sehol semmi negatívumot nem lehet találni, se a termékekről se az üzleti rendszerről és ez jó.
Ez annak is köszönhető, hogy a DXN nem alkalmaz mókusvakítást, nincsenek beépített teljesítmény kényszerek, nem használ manipulatív eszközöket a tag toborzásra így nem kerülnek ki a rendszerből MLM sérültek, csalódott emberek, akik aztán kígyót békát mondanának a cégre. A DXN nél ha nem megy az üzlet, a legtöbb ember akkor is tag marad, és fogyasztja a kedvenc kávéját!

Szubjektív véleményem, hogy a DXN és a Gano Excel sokkal nagyobb hangsúlyt tesz a termékekre, és a „gyógyításra” míg az Organo Gold és a Sereni Gy sokkal inkább a pénzről a meggazdagodás oldaláról közelíti meg az MLM-et!
A DXN sokkal nagyobb hangsúlyt tesz arra, hogy termékei minél olcsóbbak, elérhetőbbek legyenek mindenki számára, így például egyszerűbb csomagolást alkalmaz, míg az Organo Gold és a Sereni Gy nagy hangsúlyt tesz az exluzív megjelenésre, csomagolásra s emiatt és a sajátos marketingterv miatt a termékek ára néhol a duplája mint a DXN hasonló termékeié!


Ezen a 3 cégen kívül még vannak Amerikában más ganodermakávés MLM cégek is mint például a Healthy Coffe vagy a Ganolife!
Ahogy az Adidas és a Nike és sok más sport márka jól megfér egymás mellett a piacon, így a ganoderma kávés cégek is mind kiváló termékeket adnak fogyasztóik kezébe!
Az, hogy például Magyarországon melyik céghez csatlakozik az ember, mindenki maga dönti el a saját szempontjai alapján.  Ez lehet a szponzor személye, a cég iránti bizalom, a termékek ára, az üzletépítést segítő eszközök stb!
Mivel én a DXN hálózatát építem, ezért ennek előnyeit ismerem és képviselem a többiekről nem mondok véleményt!

A DXN előnyei Magyarországon:
A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" and "One Mind" koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 24. helyet foglalja el. A DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontosjellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.

 

 


Ezek a különlegességek a következők:
-  Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.

-  Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával

-  Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben

-  Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint  enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és  ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.

-   Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.

-   Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a  nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak  növekedése biztosított.

-   A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta a MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd's Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat megfelel a MS ISO 14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

-    2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is. Ezek a szabványok az egész világon elismertek, magasabb rendűek mint a csak Amerikában elnyert elismerések, minősítések.
A DXN termékei 100%-ban szerves ganodermát tartalmaznak,
és a bio követelmények a viztől a táptalajig és „trágyázásig” mindenre kiterjednek.

-    A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd's Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől.A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától. 

-    A két DXN kávé feldolgozó gyár a 42.000 négyzetméteres beépített területtel és világszínvonalú létesítményekkel ahol étel és italtermékeket állítanak elő.

-    A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek.

-    DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 2006. július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért,meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért.

A DXN üzleti lehetőség mellett sok dolog szól:
-   Elsősorban nem a gyors meggazdagodás a fő üzenet, így a marketingterv és az indulás nem a nagyértékű kezdőcsomagokra és nem nagy összegű elvárt havi forgalmakra épít. A cég fő üzenete, hogy mindenkit felnőtt emberként kezel, és nincsenek ezért beépített kényszerek, kötelező elvárások, bárki belekezdhet egyszeri 5000Ft-os regisztrációs díj befizetésével és egy termék megvásárlásával!

-   A DXN vezetése mindenki számára elérhető, Budapesten van a központi iroda, és több vidéki nagyvárosban vannak service centerek lerakatok, ahol ingyen – szállítási költség nélkül – lehet átvenni a termékeket!

-   Jelenleg a legnagyobb termékválasztékot biztosítja a konkurenciához képest. Az alap ganoderma kapszulák, kávék tea és kakaó mellett – ami a többieknél is van – a DXN bőséges választékot kínál más gyógygombákból pld Cordyceps, oroszlánsörénygomba, illetve Spirulina és Noni is van a választékban. Emellett a kozmetikai és higiéniai paletta is széleskörű aloés és ganodermás alkotórészekkel.

 

-     Mivel a teljes termelés, termesztés, feldolgozás, csomagolás, kutatás, szállítás a cég kezében van, nincs külső beszállító, ezért a legjobb árakon is tud dolgozni a cég! Mivel a DXN fogyasztói hálózat elsődlegesen a stabil állandóan növekvő forgalomra épít, ezért előbbre való szempont, hogy sokan tudják havonta megvenni a termékeket, mint az, hogy az üzlet építők mennyit keresnek! A DXN nem a gyors meggazdagodás üzlete, hanem a kiszámítható stabil növekvő fogyasztói hálózat és az egyre növekvő passzív jövedelem forrás a jellemző rá! Az emberek nem azért veszik a termékeket mert az a jutalékfelvétel feltétele, elvárás és üzleti érdekük, hanem azért mert szeretik, és akkor is megvennék ha ennyiért üzletben árulnák, az üzleti lehetőség nélkül!

DXN

-    A DXN európai szervezete vezetése olyan professzionális online eszközöket ad ingyenesen a tagok számára már 13 nyelven amivel az egész világon tudják építeni hálózatukat akár otthonról a számítógép mellett!

-    A DXN családias jellege, rendezvényei egyediek, sokkal több bennük az emberi családias elem, mint a marketingfogások, az „amerikás show” jelleg, adrenalinszíntnövelő pár napig tartó külső motiválás, felpörgetés!

-    A DXN-hez ezért nagyon sok olyan ember csatlakozott és csatlakozik akik más MLM-re sohase voltak nyitottak, és akiket nem elsősorban a pénz érdekel, akiket nem fog meg az, hogy ők is milliomosok lehetnek, de szívesen vesznek részt a terjesztésben, és abban, hogy másoknak segítsenek az egészséges életmódban esetleg a gyógyulásban illetve szívesen vesznek részt rendezvényeken, baráti összejöveteleken.

Összességében a DXN egy mindenki által egyszerűen elindítható vállalkozás, óriási online támogatással, nagyszerű szponzorokkal és verhetetlen árú és minőségű termékekkel!

Akinek pedig más a véleménye azok számára ott van a többi cég lehetőségként!

Az Organo Gold termékek árai nehezen megtalálhatóak még jelenleg az interneten így csak a kevés meglévő forrásra hivatkozhatunk, ami szerint például:

Black Coffee  7500Ft Gourmet Latte 7500Ft  Gourmet Cafe Mocha 8700Ft stb...

A Sereni Gy még csak most lesz 2 éves cég az USA - ban, elosztó raktárja Londonban van árai hasonlóan drágák mint az OG-nél. Jelenleg még nem ismertek csak az amerikai árak dollárban.

A Gano Excel termékek árai még nehezebben megtalálhatóak online.

A DXN termékek árai minden céges webáruházban megtalálhatóak, lásd:

DXN Black Coffee 3970Ft  3 in 1 4105Ft Mochacsino 5120Ft ...stb

 

A termékek már aznap helyben megvásárolhatóak sok helyen, vagy utalás esetén már másnap kiszállítják a Magyarországi irodából, lerakatokból!

A cégeknél a dobozok tartalma nagyjából azonos, a szinte egyforma gramm mennyiség van vagy 20 vagy 30 tasakra szétosztva!

Mindenki döntse el hogy melyik céget, termékeket és üzleti lehetőséget választja !

DXN vagy Organo Gold , Gano Excel, Sereni Gy, vagy a Healthy Coffee vagy Ganolife?

Ha a DXN-t választja, keressen meg bizalommal a legjobb árakért, és a legjobb üzleti lehetőségért, szponzor vonalért!

http://wellnesskavehaz.hu

Nagy Gábor ESSD

DXN,Organo Gold,Gano Excel,Sereni Gy,Healthy Coffee,termékek ára, hol vehető meg?