Czank Ferenc története a DXN-ben.

„Ha leszámítjuk az alvásidőt, az ingázással, a munkával, a nap
mint nap szükségszerűen elvégzendő teendőkkel eltöltött időt az
életünkből, a legtöbb embernek nem jut napi egy vagy két óránál
több ideje arra, hogy azt csinálja, amit valóban szeretne csinálni;
és még akkor sem biztos, hogy van rá elegendő pénze, hogy
azt megtegye.”   Don Failla

CzankFRészletek rólam és a DXN céggel való találkozásomról:

42 éves vagyok, Lébényben élünk párommal és két gyönyörű kislányunkkal. Hat évvel ezelőtt elindultam egy úton aminek folyamán egyre többen és többen megkeresnek, mert szeretnének egészségesen, jó anyagi körülmények között élni.

Kérdéseik, problémáik, hogy nem tudják ezt miként érhetik el, mivel nincsenek birtokában a megfelelő információknak.

Egy nap kaptam édesanyámtól egy furcsa zacskó kávét; mondván, hogy ha már úgyis kávézom, akkor legalább egészségeset fogyasszak! Elég furcsának tűnt elsőre, mert nem tartottam jónak az instant készített kávét, addigi tudásom alapján.

Viszont jobban megvizsgáltam, elolvastam különböző fórumok írásait és kipróbáltam én is.

Tapasztalatom azóta, hogy kevesebb alvás is elegendő, energikusabbnak érzem magamat egy hosszabb – jelenlegi munkámmal(szervizmérnök) kapcsolatos – utazás alkalmával, ezenkívül elmúltak gyomorproblémáim és a vérnyomásom sem “rendetlenkedik”.

Útkeresőnek tartom magamat, rájöttem, hogy “hagyományos” munkahelyem(jelenlegi állásom) adta jövedelemmel nem tudom megvalósítani álmaimnak megfelelően kitűzött céljaimat.

Szeretem munkámat, viszont egyre több az ezzel kapcsolatos kiszámíthatatlan időtartamú távollét a családomtól.

Igazából nem is”állásban”, hanem mozgásban kellene lennünk és azt is mondják, hogy az embernek nem célja, hanem dolga van a világban.

Azt tapasztaltam, hogy ha változtatni akarok életvitelemen, a gyerekeimnek több lehetőséget teremteni és ha szeretnék kiszállni a mindennapok egyforma “mókuskerekéből”, akkor ahhoz bizony anyagi erőforrásokra – pénzre – van szükség.

Én egy olyan céghez – DXN – csatlakoztam, aki azért dolgozik 1993 óta, hogy megmutassa az embereknek azt, hogyan legyenek hosszútávon egészségesek, ezért boldogak! Mai napig már több mint 5 millió embernek tudott segíteni és erőssége, hogy a világon az egyik legjobb és legtisztább minőséget állítja elő mindenkinek hozzáférhető módon. 6 évi tapasztalatom alapján ez a cég sok mindenben különbözik másoktól korrektségével és világos tájékoztatásával.
Az én célom is ez, hogy minél több embert tájékoztassak erről és tudom, hogy rengeteg boldog ember lesz miattam!

Ha van ismerősöd, aki szívesen kipróbálna egy igazán finom kávét vagy szeretne kiszállni “a mókuskerékből”, kérem jelezz nekem vagy nézd meg vállalkozásokról kidolgozott tanulmányomat ITT!

Hozzászólás