Hogyan indulj el a DXN üzletben?

dxnszponzorAzt, hogy hogyan csatlakozz a DXN üzlethez, az előző cikkben már megbeszéltük, de természetesen a csatlakozás módja is, már erősen befolyásolja, azt hogyan indulhatsz el hitelesen és sikeresen ebben a vállalkozásban!
1. Az első legfontosabb dolog, tudatosítani magadban, hogy ez egy vállalkozás, és ennek megfelelően itt nem a munkát fizetik meg, hanem az eredményt, ebben az esetben az általad létrejött forgalmat, aminek a nyereségéből tud a cég neked visszaosztani jutalék formában. Ezért nagyon fontos, hogy ha dolgozol, olyan munka legyen aminek eredménye van, és ami valós forgalmat generál. Persze, eleinte még nem tudod teljesen kiszűrni mi a haszontalan tevékenység és mi az aminek valós forgalom lesz az eredménye! És sokszor ez nem is egyértelmű, hisz például az online tevékenységnek óriási a szerencse hányada!! Lehet, hogy sok honlapot gyártasz, blogolsz naponta, aktív vagy a Facebookon és mégse jön eredmény, de lehet, hogy egy félresikerült, gagyi honlapodra rátalál valaki, aki “nagyon keres” és becsatlakozik hozzád, és több ezer főt “hozz magával”, ügyesen építkezik, toboroz vagy értékesít!
Ahhoz azonban, hogy egy vállalkozás elinduljon, kell egy üzleti terv, egy látás, hogy mga_kep_0_133983990197mik a terveid, céljaid, mit akarsz vele elérni, mit fogsz csinálni, mennyi időt tudsz rászánni, milyen irányban indulsz el?!  Ha csak hobbiból csinálod, nincs igazán tétje, nem “szúr eléggé a szög”, akkor elég nehezen fogsz haladni, hisz mindig a könnyebb utat fogod választani, ahol a legkisebb az ellenállás. Mindig lesznek kifogásaid, kerülni fogod a kényelmi zónából való kilépést, és megpróbálod a legolcsóbban megúszni, lehetőleg minden veszteség nélkül!
Egy kicsit olyan ez mint a sport. Sokan ki se mozdulnak otthonról, de vannak akik néha eljárnak uszodába. Vannak akik ezt rendszeresen teszik, és tűznek valami kis célt maguk elé, mondjuk, hogy leúsznak 1000 métert. De vannak akik erre akarják építeni az életüket, sikert akarnak, versenyeken győzelmeket, sőt kijutni az Olimpiára! 
Nos ehhez már nem elég a vágy az álom és a hobbi szintű hozzáállás! Ehhez már komoly edzések kellenek, ha kell kora hajnalban, ha kell naponta többször is! Ehhez már megmérettetések kellenek, versenyek, ahol lesznek utolsó helyek, vereségek, kudarcok is szép számmal, amíg be nem érnek az első győzelmek! Be kell gyakorolni a legkisebb mozdulatokat is, az erő tartalékolását, fejlesztését, dinamikáját és azt hogy hozd ki a legtöbbet magadból! Tanulni kell és csinálni, gyakorolni! Ami nem működik azt abbahagyni, és újabb újabb módon nekirugaszkodni! 
womenSzóval, ha elindulsz a DXN vállalkozásban, fel kell mérned, az erőforrásaidat, és el kell döntened mire vagy hajlandó az üzletért? Fel tudod-e vállalni mindenki előtt? Vagy szeretnéd titokban tartani, és csak online ismeretlen emberekkel próbálkozni?
Akarsz-e hitelessé válni, és úgy ajánlani a termékeket, hogy te is fogyasztod őket, vagy csak a pénz érdekel, minél kevesebből minél többet kihozni?! – de erről már a csatlakozásnál írtam.
3 pontos csatlakozással is van esély egy véletlen nagy fogásra, a szerencsére, de ha te nem lottószelvényként kezeled  DXN regisztrációdat, hanem biztos pénzt akarsz, vagy legalábbis növelni az esélyed, akkor hitelessé kell válnod elsősorban, vagyis saját terméktapasztalatokat kell szerezned a termékekről, pénzt kell költened a képzésedre, üzleti eszközökre, marketing anyagokra, és termékbemutatókra stb. Az MLM a másolódás és a hatástöbbszörözés üzlete! Amit te csinálsz abban fognak követni a hozzád csatlakozók! 
Ezért “üzletveszélyes” ha te nem azt csinálod amit mástól elvársz! Ha te megcsinálod a minimális havi 300 pont saját forgalmat, ott vagy a képzéseken, és látni, hogy aktív vagy akár online vagy offline akkor, ezt másolják a tagjaid, és lesz forgalom, növekedés! De ha mindenki csak majd a másikon akar keresni, nyerni, akkor lesz egy nagy nulla pontos hálózatod és egy idő után feladod! 
A DXN termékek úgy gondolom, hogy valóban hasznosak, kiváló minőségűek, megérik az árukat, így talán nem lesz nehéz kialakítani azt a hozzáállást, hogy akkor is megvenném a termékeket, ha nem fűződne hozzá üzleti lehetőség érdekem! Ez az alapja a fogyasztói hálózatodnak, és az üzleti sikerednek!
4582. A konkrét lépések:
Az üzlet lényege, hogy minél több embert tájékoztassunk, és a nagy számok törvénye alapján, megtaláljuk azokat az embereket, akik:
– Szeretnének valamit kezdeni az életükkel, valami hasznos dologgal tölteni a szabadidejüket, és olyan dologgal pénzt keresni, amit szeretnek is csinálni!
–  Akik szeretnének vállalkozni, maguk gondoskodni a jövőjükről, nem a nyugdíjban, vagy a kis megtakarításuk kamatában bíznak! Akik szeretnének otthonról, kismamaként, babával, vagy gyerekek mellett dolgozni! Vannak apukák is persze akik szívesen foglalkoznának többet gyermekeikkel, és töltenének több időt otthon családjukkal!
–  Akik tudnak nyelveket, és jobban kiszeretnék aknázni az ebben rejlő lehetőségeket, nem elégszenek meg valami kis nyelvpótlékkal a munkahelyükön eladva az idejüket, tudásukat! Nyitottak nemzetközi kapcsolatépítésre, online munkára!
–  Akik egészségesen akarnak élni, és ehhez keresnek megoldásokat, termékeket!
– Akik szeretik a kávét, és megoldást keresnek mivel a hagyományos kávéjuktól egészségügyi problémájuk van, vagy ha még nincs is tudják, hogy lehetne!
– Akik már betegek és szeretnének minél kevesebb gyógyszert szedni, keresik a természetes megoldásokat!
Szóval óriási a célpiacunk, akiket megszólíthatunk!
Meg kell találnunk ezeket az embereket, akár offline, személyes kapcsolatainkon iranykereseskeresztül, akár “hideg hívásokkal” telemarketinggel, akár online eszközökkel, honlapokkal, blogolással, hozzászólásokkal, fórumokon, közösségi médián keresztül! 
Aki tud nyelveken, azok feltérképezhetik a helyi piac, ország online hirdetési lehetőségeit, blogolhatnak az adott ország nyelvén, látogathatják a helyi közösségi oldalakat, fórumokat és népszerűsíthetik a termékeket és az üzleti lehetőséget az egész világon, hisz a DXN szinte minden hova megoldja a kiszállítást!
A legelső tehát az elindulásnál, hogy magunk előtt lássuk az utat, legyen képünk a munkáról és a lehetőségről, a termékekről, a megelőzés fontosságáról, a termékek hatásairól, az online eszközökről azok használatáról, amit a cég ad ingyen!
Ezért nem kell ajtóstul rontani senki házába, a “mi nagyszerű üzleti lehetőségünkkel, vagy a “mindent gyógyító kávéval, kapszulákkal”!
Érdemes meghallgatni a szakma az üzlet “nagyjait” akik már bizonyítottak és ezt át is adják webkonferenciákon, nyilvános rendezvényeken, képzéseken keresztül! Addig kell hallgatni őket és nézni a videókat, amíg meg nem értjük azt, nem válik vérünké, és nem áll rá teljesen a gondolkodásunk a fókuszunk!
Azért is fontos ez, mert így marad meg eredeti az információ!
Ha minden új tag maga akarná elmagyarázni a dolgokat, a munkát a feladatokat a termékhatásokat az újaknak akkor, könnyen átalakulna az információ, és eltorzulnának a tények. Így viszont könnyen másolható a rendszer, hisz senkinek se kell tanítóvá válnia, csak annyit kell elérni, hogy minden új tag aki üzletileg is érdeklődik, rákapcsolódjon a DXN oktatási rendszerére, és onnan szívja az információkat mint az anyatejet!
weblapomKövetkező fontos lépés a saját arculatunk megtervezése, honlapjaink, blogjaink megrendelése, átvétele, személyre szabása, azokon a nyelveken amin tudunk, és ahol tudunk majd toborozni, értékesíteni szponzorálni!
Tudatosan ki kell találni a “márkanevünket” domainunk vagy aldomainjaink nevét.
Fel kell tölteni az adatlapot, a fényképeket, az én történetemet, a kapcsolati lapot és elérhetőségeinket! 
Érdemes mindenképp névjegykártyát készíteni, szórólapokat venni, esetleg ha ki tudunk helyezni ilyeneket akkor plakátokat is! 
Ha ezek mind megvannak akkor elkezdődhet a munka online és offline, de erről már a következő cikkben írok majd!
Sok sikert az első lépések megtételéhez!

Hozzászólás