DXN Bulgaria

DXN Bolgaria

DXN BolgariaКакъв вид кафе пиете?

Ако за вас кафето е едно всекидневно удоволствие и искате да стане най-добрия съюзник на вашето здраве, ние имаме решението!

Пийте Ганодерма кафе, опитайте всички други продукти на DXN и се насладете на разликата!

Благодарение на качествата на Ганодерма, нейният екстракт може да бъде смесен с висококачествено кафе Арабика и Робуста от Бразилия.Това поражда един уникален вкус, както и много позитивни ефекти върху тялото.

Тялото ви приема киселини, който са неутрализирани от ефектите на гъбата Ганодерма, ако тя е използвана редовно. Тази гъба също така регулира кръвното налягане и стабилизира ефектите на високите и ниските колебания в тялото.

Ганодерма (Ганодерма Луцидум) съдържа почти 200 храносмилателни вещества, които оказват позитивни ефекти върху тялото ни. Едно от тези вещества е органичнич ния  Германий, едно от най-лечебните вещества в природата. Ганодерма е чисто растение, следователно няма странични ефекти, от които тялото да отслабва след продължителна употреба. Всъщност този тип гъба подобрява вашата имунна система и помага на тялото да се излекува по-бързо.

Хората са склонни да забравят приема на дневната си доза от витамини или се отказват от хранителни добавки при липса на финансови средства.

Чували ли сте някога някой да забрави да изпие дневната си чаша кафе?

Велика е била идеята, зародила се в DXN,  да съчетаят потенциала на гъбата Ганодерма с основни продукти от ежедневието на толкова много хора по целия свят.

При днешната консумация на този мощен продукт, DXN е най-големия производител в света с над 4 милиона консуматори дневно в 180 страни.

DXN също така е горд да обяви, че е една от няколкото на брой компании за производство на този продукт без никакви изкуствени аромати, оцветители и консерванти.

Пет от тези кафе разновидности бяха произведени само за пазара в Унгария.

Кралят на билките

Научните изследвания  потвърждават многото положителни ефекти от Ганодермата за тялото, включително пречистване на кръвта,  циркулацията на кръвта, както и  подобряване качеството на клетката. Тя усилва имунната система, като дава възможност на Вашите органи да функционират оптимално. Доказано е, че Ганодермата  намалява ефектите от лоша циркулация и подържа тялото здраво.

DXN Bolgaria

Двупосочният ефект при Ганодермата – това, че може да повишава и намалява кръвното налягане, може да звучи странно. Тъй като Ганодермата хармонизира функциите на тялото, тя улеснява естествената саморегулация  и може да засили имунната система.

ГАНОДЕРМА (ЛИНГЖИ)

Една чудесна Билка

От хиляди години Ганодерма е считана от китайците за висококачествено билково лекарство. Така нареченият “Единствен Лек” е най-доброто лекарство, което няма никакви странични ефекти, дори след продължителна употреба. Подобрява състоянието на организма, повишава изцелителната способност и спомага поддържането на здраво тяло, осигурявайки дълъг  живот.

Успешно отглеждане

Дивата Ганодерма е много рядко срещана и събирането й е трудно. Дори ако някой по случайност я открие, ефектите от нея винаги се изгубват поради стареенe. Става твърда като кожа. Също така може да бъде токсична. Поради случайното събиране на гъбата е невъзможно да се осъществи качествен контрол.

През 1970, лаборантът от Университета за научни изследвания на храни в Киото, г-н Юкио Начи (Yukio Naci) използва “Метод на разделяне на спори и отглеждане”, като успешно култивира Ганодерма. Този метод е въведен в Република Китай през 1975г. Тъй като климатът и почвените условия са идеални, тази техника е широко възприета.

Магическите ефекти на Ганодерма:

Ганодерма е била обвита в тайнственост над хиляда години. Хората единствено знаели, че ‘‘Ганодерма може да те поддържа млад и да ти даде дълъг живот, ако се приема продължително”, но никой никога не е изследвал научно защо тя е толкова полезна.

При внимателно изследване, направено от китайски и чуждестранни учени в последните години и съвместен анализ и клинични опити, извършени в болници, колежи и от фармацевтични производители, най-накрая са били открити множеството й полезни действия . Това е едно цялостно очистващо средство, детоксикиращо, диуретично, предпазващо черния дроб, регулиращо чревната функция, подобряващо сърдечния ритъм, нормализиращо кръвното налягане,  с отхрачващо действие, успокояващо и антитуморно лекарство.

Важни компоненти на Ганодерма:

    Органичен Германий (Ge): Може да повиши абсорбирането на кислорода от кръвта до 1.5 пъти: засилва метаболизма: предотвратява дегенерацията на тъканите. В съответствие с изследванията на д-р Казухико Асаи, Ганодерма съдържа 800 – 2000 p.p.m. германий. Това е 4-6 пъти повече от женшена.

    Полизахариди: Те могат да подобрят имунната система на организма, унищожават вирусите. Японските фармацевтични компании са усъвършенствали медицинските му качества и е било одобрено от  Министерство на здравеопазването в Япония като част от застрахователната медицина.

    Горчив вкус. Предмет на непрекъснати изследвания в японските медицински и фармацевтични среди. Полезното действие е в следствие на взаимодействието на германия с полизахаридите. Някои растения могат да съдържат единия или другия компонент, но Ганодерма е много по-ефективна. Комбинацията от компонентите е различна от тази при други растения и всички компоненти трябва бъдат запазени, за да се осигури ефективност.

 

 Медицински принципи на Ганодерма:

Според клиничните изследвания на д-р Шигеру Юджи, причините Ганодерма да е толкова полезна се дължат на основните й функции.

Понижава холестерола в кръвта и количеството свободни мазнини.

Намалява нивото на кръвната захар, за да възстанови функциите на панкреаса.

Понижава кръвните липиди и стабилизира червените кръвни клетки.

Поради наличието на аденозин в Ганодерма, тя може да понижи ангулацията на тромбоцитите и лизирането на тромби и да предотврати образуването на тромби.

Подобрява функциите на кората на надбъбречните жлези за поддържането на ендокринен баланс.

Повишава естествената способност на тялото за самолечение, позволява му да създаде силна имунна система.

Предпазва от дегенерация на тъканните клетки.

Предпазва от сенилност, поддържайки организма здрав.

Понижава страничните ефекти, причинени от антихипертензивни медикаменти.

Предотвратява органната дегенерация.

Предпазва от алергии, причинени от антигени, защото задържа хистамина, който освобождава мастоцитите.

Предотвратява и лекува рака и инхибира раковите метастази.

Нормализира, за да предотврати тъканната дегенерация.

Предпазва пациенти с рак от внезапна смърт, причинена от емболия.

 Потиска образуването на тромби и лизирането на  тромби по стената на заобикалящите тъкани и премахва блокадата от раковото лечение, повишавайки по този начин ефективността на лекарствените средства.

Облекчава болката причинена от рака.

Наистина ли е вярно, че Ганодерма е спасител от съвременните болести и тя е “Универсално Лекарство”за всички болести?

Според Юкио Начи от Университета за научни изследвания на храни в Киото:

„Наистина ли Ганодерма е универсално лекарство?” Нека не говорим за болести, които са преобладавали в миналото, но за съвременните болести. За да намерим отговора, ние сме изследвали нейните функции отново и отново в продължение на тринадесет години. Получени са задоволяващи резултати.

Първата тема е дали Ганодерма може да бъде ефективна за всички видове болести. Нашият отговор е ‘Да’, защото тя може да поддържа здравето на съвременния човек. При нездравия човек, Ганодерма може да повлияе върху най-немощните части от тялото му. За пациента, тя може да изкорени източника на слабостта и да позволи възстановяването му.

Ганодерма може да превърне един дисбалансиран организъм в здрав. Няма разлика между човешките раси, между древните и съвременните хора. Ганодерма въздейства върху всички. Хора от цял свят ще постигнат едни и същи резултати.

Ако организмът на пациента се приспособи към Ганодерма, това е равносилно на постигане на най-висока ефективност. В действителност, ние не сме открили нито един човек, върху който да има негативни или неефективни резултати.

DXN

 В Централния офис в Малайзия, DXN живее по определени ръководни принципи, които прилага в ежедневните си дейности и те са: “Един Дракон”, “Един Свят Един Пазар” и  “Един Ум”. DXN се е посветил  да следва това във всички аспекти на своя бизнес модел от отглеждане и обработка, през целия път на действителното предлагане на обогатени с Ганодерма продукти директно на своите потребители. Този процес е дал на DXN световно признание за мястото му в процеса на управление на системи, изследвания и развитие, както и за продукти от най-високо качество на пазара днес. DXN е 28-та най-голяма директно продаваща компания в света.

Дато д-р. Лим Сиоу Джин основател на DXN

DXN е основан от Дато’ Д-р. Лим Сиоу Джин, завършил престижния Индийски Технологически Институт през 1993г. Неговият голям интерес за ползите от гъби върху човешкото тяло в частност го насочват към чудесата на Ганодерма. Така започва неговия стремеж да използва в максимална степен потенциала на Ганодерма или ЛингЖи, считана за Краля на билките, и в частност да се възползват онези, които искат да запазят своето здраве.

“Един Дракон”

Целият процес – отглеждане, обработка и маркетинг се извършва единствено от компанията под стриктен контрол на качеството.

“Един Свят Един Пазар”

Всеки един дистрибутор се радва на бонуси в световен мащаб с едно членство.

“Един Ум”

Компанията и дистрибуторите са концентрирали своите усилия да развиват бизнеса на DXN.

Отглеждане на Ганодерма

Фермата на DXN за Ганодерма е добре разпознаваема, благодарение на  уникалните признаци в отглеждането на висококачествена Ганодерма.

Тези особености са следните:

Подходящ климат  – Топла и влажна среда, с температури вариращи от 26oC до 27oC.

Чиста вода – с pH подържано между 7.0 и 7.9.

Чист въздух – фермите са разположени далече от населените и замърсени райони, за да се гарантира, че продуктите ни са без токсини.

Биологично отглеждане – естествени материали като плява от ориз и дървени стърготини, използвани вместо торове, инсектициди и стероиди. Този метод произвежда над 200 вида първични и вторични елементи, като ензим, коензим, аминокиселини, витамини, въглехидрати и други микроелементи, които помагат да се подобри качеството на реколтата, количеството, растежа и устойчивостта към вредители.

Метод на тъканни култури – един милион броя от Ганодерма са произведени от  едно единствено растение майка с най-високо качество.

Метод на класифицирано отстраняване – използван за да се избегне проникването на нежелани съставки в Ганодермата, така че количеството и растежа ѝ да са гарантирани.

Ganoderma ültetvényDXN Linghzi / Лингжи ферма заема 70 хектара собствена площ, което я прави най-голямата ЛингЖи ферма в Малайзия и първата, която притежава Сертификат по Международен Стандарт ISO 14001:2004 за Управление на системи за Опазване на Околната среда, издаден от Лойдс Регистър Сертифицираща Организация, от Юли 2000.  Това гарантира, че всички дейности по отглеждане на Ганодерма покриват изискванията по МС ISO 14001;2004  и спазват нормативните изисквания, определени от Министерството.

През Ноември 2007, фермата “DXN Лингжи” получава акредитация от Малоазийска Биологична Схема (Skim Organik Malaysia) – Схемата представлява верификация на поет от фирмата ангажимент, нормативно определен или доброволен, че ще изпълнява определени изисквания. Същата е сертифицирана от Министерство на земеделието, полуостров Малайзия (Jabatan Pertanian Semenanjung Malaysia), като отговаря на Международен Стандарт  MS 1529:2001 и Сертифицирана Биологична Ферма.

Фармацевтичната фабрика на DXN заема площ от над 34,000 кв.м. и е оборудвана с модерни технологии за обработката на Ганодерма. Тази фабрика е първата по рода си в Малайзия, удостоена с TGA (Therapeutic Goods Administration) (Администрация за Терапевтични Стоки), сертифицирана от Министерството на Здравеопазването и Застаряването в Австралия и също акредитирана по МС ISO 9001:2000 Системи за управление на качеството от Лойдс Регистър Сертифицираща Организация, от Септември 1999.  Тя също е сред първите компании получили сертификат GMP (Good Manifecturing practice) (Добри Производствени практики) от Бюрото за Национален фармацевтичен контрол и Министерството на здравеопазването в Малайзия.

Двете DXN фабрики за производство на кафе имат обща производствена площ над 42,000 кв.м., включващи модерно оборудване за поточно производство на пълна гама от храни и напитки.

Новосъздаденатa производствена база на DXN обхваща фабрики за производството на козметика, сок и ензими, всички те акредитирани с GMP сертификат (Добри Производствени практики)  от Бюрото за Национален фармацевтичен контрол и Министерството на Здравеопазването от 2007. Фабриката и нейните административни офиси имат обща площ над 70,000 кв.м.

DXN е първата МЛМ компания в света стартирала своята концепция ”Един Свят, Един Пазар”, която дава възможност на дистрибуторите от всяка държава, директно да спонсорират нови дистрибутори, както на местно ниво, така и на международно. DXN е също водещ МЛМ износител на Малайзия.

Mисията на DXN е научни изследвания и развитие, когато става въпрос за осигуряване на най-високото качество на всички нейни продукти. Концентрираните усилия на DXN в проучването и развойната дейност непрекъснато ръководят компанията към производството на продукти по най-висок международен стандарт и възможно най-натурални по произход.

На 17 Юли 2006, на Лабораторията на DXN Holdings Bhd. е предоставен Международен сертификат ISO/IEC 17025 за Акредитация за техническа компетентност, дефиниран обем и експлоатация на системата за управление на качеството.

Научноизследователската и развойна дейност също така подчертават дългосрочния ангажимент на DXN да поставя основен приоритет на екологично опазващите практики и човешкото здраве във всеки един етап от производството.

BLOG: http://bestmlmbulgaria.blogspot.com

Facebook:https://www.facebook.com/dxnbestmlmbulgaria/

Registration: http://bulgaria.ganodermacenter.eu/business_opportunity

webshop: http://bulgaria.ganodermacenter.eu/products

HOME: http://dxnonlineteam.info