DXN Ganozhi tusfürdő

DXN Ganozhi sampon

DXN Ganozhi sampon

Érezd jól magad a bőrödben!

A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a külvilággal. A bőr pórusain keresztül kerülnek be a leggyorsabban az idegen anyagok a vérkeringésbe. Sokkal gyorsabban mint az emésztő szerv rendszerén keresztül. A bőrünkön keresztül is lélegzünk, ezért különösen fontos, hogy a pórusok ne tömődjenek el. Fontos, hogy a tisztálkodási szerek kíméletesen tisztítsanak, és ne károsítsák a bőr mikróflóráját. A bőrfelszínen élő baktériumok egyike, a Staphillococcus szükséges például ahhoz, hogy a bőrsérüléseket, műtéteket követően természetes módon jelentkező gyulladás ne legyen túlzott mértékű.

Mégis az emberek többsége – leginkább azért mert az a legolcsóbb – szintetikus, kőolaj származékokat használ tisztálkodásra, illetve hajmosásra. Ezen tisztálkodó szerek többsége olyan káros anyagokat tartalmaznak, amelyek az emberi szervezet számára mérgezőek, allergiát, illetve a bőr kiszáradását okozhatják. A gyártok számára sokszor nem a bőr ápolása a legfontosabb feladat, nagyobb hangsúlyt tesznek, a nagy habzásra, erőteljesebb illatra, erősebb tisztító hatásra. Ezen tulajdonságokra a nagyobb mértékű szintetikus teszik képessé. amik viszont ártalmasak a bőr számára.

Ha ezek használatát elkerülöd és visszatérsz a természetes alapanyagokból készült termékekhez, akkor megőrizheted bőröd egészségét, szépségét, fiatalosságát és puha tapintását.

Van egy jó hírem számodra! Amilyen gyorsan a méreganyagok, ugyanolyan gyorsan a hasznos és fontos tápanyagok is bejutnak a vérkeringésbe.

A Ganoderma-kivonattal dúsított DXN Ganozhi tusfürdő gyengéden tisztítja bőrét anélkül, hogy kivonná bőréből a természetes olajokat, károsítaná a bőr érzékeny mikróflóráját, vagy kiszárítaná azt! Így bőre puha és selymes tapintású marad.

Ahhoz, hogy a ganoderma tartalom felszívódjon és segítse a sejtek vitalitását, érdemes legalább 5-10 percig a bőrünkön hagyni zuhanyzás közben.

Próbáld ki és kényeztesd magad, a Ganozhi tusfürdő frissítő erejével!

Mert megérdemled a fiatalságot!

Webáruház ahol beszerezheted: http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Hogyan veheted meg olcsóbban vagy lehet tiéd ingyen,esetleg hogy kereshetsz pénzt a termék ajánlásával? A videóból kiderül.