DXN Cordyceps kávé

DXN Cordyceps Coffee – 3in1 kávé cordyceps gyógygombakivonattal


A DXN Cordyceps Coffee a legjobb minőségű instant arabica kávéból és cordyceps kivonatból készül.

 

Könnyen elkészíthető, 80 fokos vízzel felöntve ízletes finom kávé készíthető vele. Általában felezni szokták, így egy zacskó 2 kávé elkészítésére elegendő. Az egyik legjobb választás ha DXN kávét akar.

A doboz tartalma:
20 tasak x 14gr
Fogyasztói ár: 20.90 euro mivel Magyarországon nem kapható EU szabályozás miatt. Ausztriába rendelhető Szlovák küzpontból vagy Romániában is kapható.

A ganodermakávék nagyszerű alternatívák azoknak akik szeretik a kávét de az egészségükre is oda akarnak figyelni, így szívesen váltják le a hagyományos savasító kávéikat, a DXN egészséges kávéira amelyek nem verik fel a szívet a vérnyomást, sőt adaptogén gyógygombaként segítik a vérnyomás helyes szintjének elérését!

DXN ganoderma kávé

A DXN ganodermakávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

Comments are closed.