DXN Cream kávé

DXN Cream coffee

DXN Cream Coffee

DXN Cream Coffee – Krémkávé cukor nélkül


A DXN Cream Coffee a legjobb minőségű instant arabica kávéból és ganodermakivonatból készül.
Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, azonban növényi tejport /pálmavaj/ igen, amely lágy, selymes ízt kölcsönöz. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

Könnyen elkészíthető, 80 fokos vízzel felöntve ízletes finom kávé készíthető vele. Általában felezni szokták, így egy zacskó 2 kávé elkészítésére elegendő. Az egyik legjobb választás ha DXN kávét akar.

DXN Cream Coffee

DXN Cream Coffee

Miért a DXN Cream Coffee:

  • egészséges ganodermakávé
  • hozzáadott cukrot nem tartalmaz
  • ízlés szerint ízesíthető
  • krémes lágy cappucsino

DXN Cream coffee csomagolása

A doboz tartalma:
20 tasak x 14gr
Fogyasztói ár: 5800 Ft
Törzsvásárlói ár: 7425 Ft

A ganodermakávék nagyszerű alternatívák azoknak akik szeretik a kávét de az egészségükre is oda akarnak figyelni, így szívesen váltják le a hagyományos savasító kávéikat, a DXN egészséges kávéira amelyek nem verik fel a szívet a vérnyomást, sőt adaptogén gyógygombaként segítik a vérnyomás helyes szintjének elérését!

DXN ganoderma kávé

A DXN ganodermakávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

Comments are closed.